Лабiринт

Кожна сутність вдається у життя,
Їх особливість, здається,
..............................Змальовує буття.
Дійсно,
Смислове навантаження,
Тісно,
Поєднане спільною думкою,
Сумісне зітхання,
Залежне соціальною спілкою.

Кожен грає в лабіринт кохання,
Перепони, кволі уникання,
Дають поштовх, опікають,
Наші душі, чітке чекання,
Чують подих, наполегливо,
Солідарно.

Це суб'єктивна думка,
Вимагає уваги, тощо.

Кожному дано вибір,
Альтернативна лунка,
Де зберігається щастя,
Що опадає, як листя,
Досягнення - здатність . . . .


Рецензии
лабиринт - одни грабли

Борович Олег   06.09.2011 20:35     Заявить о нарушении