Журавли летели из весенних далей. укр

11.03.09
15:30«А»: Виходжу зі школи, над нею летить ключ журавлів. Зовсім низько, чутно їх курликання. Я довго стою і дивлюся їм вслід…
       ПІСНЯ

Журавлі летіли
З весняної далі,
Зустрічав їх вечір,
Гнізда рідні звали.

Журавлі курличуть,
З Півдня прилітають,
Весноньку з Любов’ю.
Піснею стрічають.

Поспішають птахи
Додому, до хати.
Як же їх зустріне
Україна-мати?

Чи добром, чи злотом,
Радістю-весіллям,
Річкою. Болотом,
Весняним похміллям?


Рецензии