Погляди

Осінні вранішні покоси,
Милують погляд жниваря
Як дівчини блакитні сльози,
Співає , плачучи зоря!

Поля хмільні озолотились,
Співають сонцю солов’ї,
А оддалік ліси укрились,
Милують погляди, чудні…

Все небо хмари обступили,
Потоком плачучи вночі,
А блискавиці мерехтіли,
Сумні блукаючи у сні…

У вирій важко відлітають,
Вкраїни любої птахи,
І улітаючи кидають,
Тужливі погляди сумні…


Рецензии