Не журись...

Не журись, що не бачив лелеку
Вже давно на своєму даху,
Втратив віру в дорозі далекій
У любов, у жіночу палку.

Просто йшов ти не тими стежками
Загубився у думах своїх.
Звинувачуваними словами
Віддаляв ти жінок чарівних.

Раджу я – озирнися навколо
І кохання до серця впусти.
Безкорисне і лагідне слово
Для коханої жінки знайди.

Відгукнеться закохана доля,
Палке серце підкаже тобі
Хто вона, бо на те Божа воля -
І, щасливіших вас, не знайти.

Прилітає лелека щороку
Тільки треба дивитись у вись
Та любити життя, дане Богом,
Як в дитинстві малому колись.



19.12.2010


Рецензии
Побродила по Вашей страничке, понравилось.
С Новым Годом и Рождеством!
Всего Вам доброго.
С уважением,

Лидия Кламбоцкая   03.01.2014 20:45     Заявить о нарушении
Благодарю за приятный отзыв! Буду рада видеть Вас на своей страничке! Вдохновения Вам!!!

Ольга Угнивенко   11.06.2014 19:08   Заявить о нарушении