Невплинно

                Невлинно біг по хвилям час
                ти міг його спинити,
                як шкода....
               

                Невплинно біг по хвилям час
                тобі його не зупинити,
                Як шкода,що у нас
                немае більше світла.
 
               
                Я стижкою твого життя
                ходити намагалась
                бурян я вирвати змогла,
                але до дому не дісталась.


                Як шкода,що пройшли роки,
                а я не розумію
                чого шукаеш ти,
                що варті твоі мріі.


                Невплинно біг по хвилям час
                тобі його не зупинити,
                Як шкода,що у нас
                немае більше світла!


Рецензии