У вечерi, коли вогонь пала

У вечері, коли вогонь палає
І завірюха свій хорал співає,
У ці чарівні, незбагненні миті,
Не залишай мене на самоті.
Коли в ночі блукають тіні,
Малюя візерунки на стіні,
У ці чарівні незбагненні миті
Не залишай мене на самоті.
А з ранку стихне хуртовина
Графічна стане за вікном картина,
У ці чарівні, незбагненні миті,
Не залишай мене на самоті.
Однак, бува незвичний час,
Його душа почує враз,
У ці чарівні, незбагнені миті, - і
Залиш мене на самоті.


Рецензии