Дихай. Дыши

Music: Любовь Юнак (Лавика) - Дыши...    


                А.Д.

Намалюй мене

А я переплету твоє волосся
з барвистим кленовим листям у коси

Кожну вію проспіваю
ніжним сопрано,
як мазками кисті з білки
на мольберті зітканому

Дихай-дихай:
у твоєму голосі
життя танцює контемп
з північним сяйвом

Стань кішкою на моїй подушці
під ковдрою
тобі ж не треба намагатися
бути сполоханою

Ти - відлуння минулого тих муз,
яких не намалюють сліпі
у цьому житті

весна у цвітінні, яку всі чекають -
не кожен мріє-має

вибух ванільно-мандаринового божевілля
серед снігу, феєрверків
та сміху

чарівна квінтессенція...

Ти...ти...ти...
не малюй мене...
танцюй зі мною в повітрі, мила,
танцюй

подаруй мені частинку себе,
щоб носила тобою..
з собою.

14.12.10.


Рецензии