Majestetisk smil

 
Sol forgyllner fjellets brune topper,
Rosa skyer hviler seg litt paa dem,
Fjoraars snoeens rare blondemoenster
Skjuler godt et hemmelig totem
Til mitt norske liv. Til haap og glede,
Til hervaerende tro og tvil
Til to vinterarter – den knallhvite og den groenne,
Norden gir meg med et majestetisk smil... 
Og ironiserer Odins foelge:
”Du tror vel du vet hva ”en hvit vinter” er?”-
Usikkert nikker jeg – men hva med denne groenne?
”Den groenne? – morer de seg – simpelt - 
Det er sommer’n her!”


Рецензии
Veldig poetisk… TLA.

Ларисса Сергеева   15.12.2010 02:34     Заявить о нарушении