О невесте...

Стань вище і нехай побачать всі
Тебе поряд зі мною
Найкраща в світі і найліпша ти
Гарнюна, ти, сподобаная мною.

Я чекаю! Я гукаю! Де ти!?
І чому не йдеш?
Чому серце ти моє не обіймеш?
На побачення зі мною не підеш!?

Я чекаю, дощі змиють всі мої гріхи,
Я питаю, чому не поряд ти!?
Серцем своїм почуй мої думки
Ти ж є та, що омріяна мені.


Рецензии