Колядка

Зайшло сонце за кошару, дзвонить дзвін на святки.
Добрий  вечір, господарю, слухайте колядку.
З неба жаром диво-зірки, вертеп освітився.
Полетіла  звістка світом: - Христос народився!

У  вівчарні збулась дивна, давня Божа мрія.
Народила Христа - сина, Матінка Марія…
… До господаря рікою, потекло багатство.
Не минули стороною, вівці та  ягнята.

А на ниві та у хаті, Рай в дарунках Божих.
ГоспОдарю послав щастя і дітей хороших.
Так Ісус йому віддячив, за притулок в яслах.
І з тих пір й до цього часу, всім той вечір - свято.

Колядою  сповіщаєм, ми гінці від світу.
Що Христос вже поспішає, до вас дядьку й тітко!
Колядуємо для того, щоб в Господнє свято.
Як господарю отому, вам приносив  щастя!

А як щирі ви й відверті, грошей не жалійте.
Їх вам Бог в житті поверне, вдесятеро  більше!


Рецензии
Петро, здОрово! Спасибо Вам
С уважением

Корнева Ольга   15.12.2010 16:44     Заявить о нарушении