стахановець

Як це правильно, любий! Не варто купляти штольню,
Коли треба відерце вугілля, чи два, чи три,
Краще ввечері дівку до серця собі знайти,
Відпочити у клубі, приміром, – і ніч прикольна
Перекотиться в ранок, піде антрацит додому,
Залишивши у ванні на столику свій гребінець,
Це, погодься, палкого кохання не гірший кінець,
Ти спокійно доспиш, і забудеш ім;я по тому.
А проспавшись, насупиш чоло: “Вероніка? Катька?
Може, просто Марія?”. Не парся, Стаханов! Відбій!
Через тиждень знайдеться нехилий новий забій!
Бо на грома тобі ціла шахта проблем Засядька?


Рецензии
Який же це стахановець, якщо "нехилий новий забій" лише "через тиждень"?
Так і я можу!)))
Чудовий віршик.Веселий.

Олег Омелянчук   27.12.2010 14:09     Заявить о нарушении
))))))))))))
Дяка, Олеже!!!
Удачі Вам!

Женщина Золотая   04.01.2011 17:46   Заявить о нарушении