Не приховуй слiз

Не приховуй сліз, нехай течуть,
Може стане серцю трохи легше,
Почуття розбурхані поснуть
Й потече життя твоє, як перше
      Тільки деколи згадаєш ти  той час,
      Коли зорі сипались  під ноги,
      Було світло так, що навіть місяць гас
      І ви йшли не розбираючи дороги
Будь куди, лише, що би у двох…
Ваші руки посплітались тісно
І серця так стукали в обох,
Ніби в грудях їм було затісно
      Ну а далі… залишилась ти сама,
      Він поїхав гроші заробляти
      Іншу там знайшов, і вже зима,
      І стомилась ти його чекати…
Не приховуй сліз, нехай течуть…
Може стане серцю трохи легше
Спогади сховай куди-небудь
Бо ніколи не буде, як перше


Рецензии
какое трогательное стиотворение
и Божественно красивое

очень понравилось
восхищён
очарован

Владимир Гельм   09.09.2011 00:48     Заявить о нарушении
Спасибо, Володенька!

Богдана Синюк   09.09.2011 11:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.