Акро-в рш Свобода держав

Сьогодні свято України.
Васалом перестали буть.
Опір давали кожній вражині
Бог допоміг нам. Про це – не забуть.
Ось маяки: Франко і Шевченко
Давали надію країні усій
А знають за це їх у цілому світі.

Дорослі їх знають, знають і діти.
Ера свободи прийшла в кожен дім.
Роками неволі платили повсталі.
Життя задля тільки, свободи вмирали.
А ще непокірних жорстоко карали…
Віками чекали ми обережно,
І ось дочекались: МИ НЕЗАЛЕЖНІ!


Рецензии