Когда наступит ночь

   

Коли над озером здійметься ніч
І красень-місяць свою зіроньку зустріне.
Коли матуся дочці казку розповість
Тоді читай мої вірші на небі синім.

Хоча й не бачу я твоїх очей,
Не чую твоїх лагідних обітниць.
Ні, не потрібно мені голосних речей.
Твій голос в моїм серці ні, не зникне.

Коли на небі запалають всі зірки,
Коли на мить усе живе затихне.
Пошлю тобі свої думки
А ти чекай на них, доки не зникнуть.


2010


Рецензии
Зачарувала! Такий дивний вірш, сонечко мое! Дякую тобі.

Только Ритм Добра   28.12.2010 14:07     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.