Хрон1ка самотност1

Самотність-це дим у очах,
Гіркий і терпкий,сигаретний.
Самотність-це гордість і страх,
Страх полум'я,подиху темряви.

Самотність-це різані вени,
Словами,убитими в чреві.
Самотність-постійні аборти-
Думок,інсулінових трелей.

Самотність-це гріх перед Богом,
Що виліпив нас тисячі.
Самотність-не кара одного,-
Провина мільйонів обличч.

Самотність-це вицвілі фото,
Зіниць, і голок сріблястих.
Самотність-це те,що без слова,
Мовчання,і смерть передчасна.

Самотність-це пірвана плівка,
Військова і сукня стара.
Самотність-це в стінах роддому
Можливі митці,що вмирали.

Самотність-це те,що чекає,
І той ,хто чекає постійно.
Самотність-це тихий собака,
Якого ніхто не покличе.

Самотність-це кріс іграшковий,
Дано позабутий в піску.
Самотність-військова дорога,
І чоботи чорні в пилу.

Самотність-це тихий дзвіночок,
І дзвін золотавий церковний.
Самотність:- тікаєм щоночі,
Рятуючись бігом по колу.


Рецензии
Юля пипитер.У Вас хорошие стихи.
Дивно спиваете...

Игорь Степанов-Зорин 2   14.12.2011 16:19     Заявить о нарушении