сьогодн...

Сьогодні знову я насамоті...
Купляю квіти, дарую їх собі.
Іду по вулиці, тихо та повільно,
Повітря пахне? -Так, - ванільно...

Сьогоді я Крокую літнім парком,
Дивлюсь на небо та підкурюю цигарку.
Можливо вільний, а може й ні,
Кохаю, ось що здається мені...


Рецензии