Веселих свят!

Зима  собою   все  накрила,
Мороз  розкрив льодяні крила...
На  крилах  іскорка  блищить,
А  в  небі  зірка  мерехтить.
Вона  вітає  з  Новим  роком,
Що йде до нас неспішним кроком.
Ялинки    радують    малят,
Бажають  всім  веселих  свят!




(10.12.2010г.)


Рецензии