Танго

Він танцює під місяцем танго,
Перевите м'язами тіло.
О, капітан першого рангу:
Закохалась, як тільки зустріла.

Ця війна рознесла всі кордони,
Як кохання ламає міфи.
Він палив ваші рідні закони,
Щоб любов'ю тебе зігріти.

   "Любов, любов",-
   Скандують кроки,
   Як мить, як вічність...
   Мовчання варте сотні мов.

Ви танцювали на березі моря
Під гітару мелодію ночі.
А коли спалахнула Аврора
Цілував тебе в сонячні очі.

Досі згадую, як все скінчилось,
Серед гір джебонять потоки,
В його серце байдужість вселилась,
І вже інші вчать ваші кроки...


Рецензии
Дуже гарно!
Сподобалося!

Уроки вокалу - і випускати диск! :)

Юрий Борщ   27.12.2010 17:32     Заявить о нарушении