Насолода

В коханні мої мари,в коханні мої кари.
З тобою я кохаюся, з тобою п'ю росу я трав.
Кохання моє мука...  солодка та жорстока,
Пекуча та медова, неначе сіль солена.
Кохання наче спека, неначе спрага.
Я п'ю, та хочу ще - чарівна насолода.
Коли нас тільки двоє,
Коли поміж тобою - мною кохання  живе,
Коли твоє сердечко до мого проситься...
До мого стежки в'є.
 


Рецензии