Кривавий смак

Сталевий присмак крові на язиці,
Глибокий аромат цей кожний раз,
Ще тепле серце у моїй руці,
За власним бажанням воно не у вас. 

Звук крапель, падаючих на папір - 
Це контракт, кров'ю підписаний.
Лиш не вагайся! не вагайся! просто вір,
Що ще одне життя тобі у спадок залишене.

Ти не женись за всім банальним - 
Ці гроші грязні, віскі, секс...
Багатство - не матеріальне,
Забудь про всіх, вони - це "екс".

Твоє майбутнє лиш для тебе
І здобувай його ти сам,
Не треба жертв! О, ні! Не треба!
Давно вже душу ти продав.

Ти скажеш: "Як? Чому? Коли?
Кажи як є, я не боюсь!"
Лише два слова: Ти заткнись!
Бо двічі я не повторюсь.

Ти тряпкою не будь в житті,
Не дій на нерви і не скигли,
Бо справжня мудрість - в тишині,
Прислухайся, відчуй, застигни.

Ти починав все дуже добре,
А потім знову за своє.
Я попередила задовго,
Тепер вже серце це моє.

Ти попрощайся, попрощайся,
Бо іншого ж ще не дано,
Наступним разом не вагайся,
Роби, як сказано - добро.

10.12.2011 | 01:00


Рецензии