Растанне

Ў растанні нашым адшукаю радасць
Сустрэч, якія будуць без цябе.
Завея на зямлю кідае снег,
Ў растанні нашым адшукаўшы радасць.
І хай нядобры лёс не праміне :
Я доўга вечарамі буду плакаць.
Ў растанні нашым адшукаю радасць
Сустрэч, якія будуць без цябе.


Рецензии