Падаюць зорк...

Падаюць зоркі-
Жаданні маюць збыцца.
На кожную зорку – па  жаданню.
На кожнага чалавека – па  зорцы.
Жаданняў няма,
А зоркі падаюць.
Дзесьці ў траве
І мая згасае.

А хто загадае жаданне
На чужую, апошнюю зорку ?


Рецензии