Душа поета

Поки б’ється моє серце,
Поки в мене сила є –
Я буду вірші писати,
Моє покликання – поет!

Жили рвуться, мозок закіпає,
Я плюю на це з гори,
Якщо ти і це читаеш,
Це- Евгеновий Прорив!

Зимно, задубіли руки дуже
Мені все рІвно – я – пишу,
Чую, гукають, додому- нужбо!
Давай скоріше чимчикуй.

Приємна тиша, відпочинок,
Ще жива моя душа,
Мій слабкий, ганебний вчинок?
Запам’ятався на віка.
 


09/12/10


Рецензии