Забути все

Коханний мiй, залиш мене,
Залиш, бо бiльше сил нема,
В моiх думках тепер одне,
Через кохання я сумна.

Тебе любила палко, сильно,
С тобою бути я хотiла,
Тепер же любий мiй, я вiльна,
Нарештi все я зрозумiла.

Я зможу знов про все забути,
Про те, як добре було нам,
I зможу я одна заснути,
Пiд власть вiддавшись нiжним снам.

Твое кохання я прогнала,
Але i друге я знайду,
Бiль i страждання я пiзнала,
Пiшла i бiльше не прийду.

Я все забула, бiль i сльози,
Бiда минула знов мене,
I  на своi сумнi дорозi,
Зустрiну щастя я свое!


Рецензии