Куженер кундемем

1. Мемнан умбалне- яндар кава,
    Яндар каваште- кече онча.
   Кече онча- волгалтара,
   Куженер кумдемнам тудо ырыкта.
   Ужара эр лектеш,
  Шаралта шулдыражым.
   Туня- валне у эр,
  Ныжыл эрык тыгай.

                Припев:
                Тиде мыйын мландем,
                Шочмо- кушмо верем,
                Тиде мыйын йоратеме
                Куженер кундемем!
2. Ошкылам урем ден
    У портлаш ончыден,
    Уэмеш- тюзлана
    Куженер кундемем!
    Шочмо- кушмо верем,
    Тыйым мый йоратем,
    Мланде шумеш тылат
    Мыйе вуйым савем.

                Припев:
                Тиде мыйын мландем,
                Шочмо- кушмо верем,
                Тиде мыйын йоратеме
                Куженер кундемем!

3. Толза те унала,
   Ме эре вучена,
   Сий дене вашлийна
   Муро ден ужатена.
               
                Припев:
                Тиде мыйын мландем,
                Шочмо- кушмо верем,
                Тиде мыйын йоратеме
                Куженер кундемем!


Рецензии