дощем написано цей твiр

дощем написано цей твiр
мов музика лунаэ вiн.
у лici десь завиэ звiр
то може бути чуэ вiн.

немов бурхдива рiчка,
чи як палаэ свiчка,
як хлiб готуэться в печi,
як родниковii ключi.

дощем написано цей твiр.
у казку, любий, завжди вiр.
душею, рiдний мiй, твори
та Батькiвщiну полюби!


Рецензии