Пасьля патопу

                "Я кладу вясёлку Маю ў воблаку,
                каб яна была азнакаю запавету
                паміж Мною і паміж зямлёю."
                Быцьцё 9:13

Праз  Ноя  ня зьнікла  людзкая суполка.
Ён  слухаўся Бога,  рабіў усё толкам!
Ніколі Гасподзь  не пашле  ўжо  патоп.
Яго абяцаньне -- у небе вясёлка!


Рецензии
Цудоўна!

Здаеца, што вершы, вельмі спадабаюца дзецям!

Есць думкі пазнаёміць зь імі сваіх дзетак!

Виктор Пригодич   23.02.2012 15:48     Заявить о нарушении