Катерине

О Катре, Катре … Катерино,
Весни прекрасная ожино,
Цвіти ти всюди, як калино,
Щаслива ж будь чудна дівчино!

Нехай же янгол привітає,
Дочку прекрасную… натхнення,
Нехай же сонце завітає,
Тобі у душу й до серденька!

Хотів би я , щоб сонце гріло,
Тебе чарівну навесні,
А щастя любе миготіло,
Все колихаючи у сні…

А як проснешся ніжна зірко,
Ти радо сонце зустрічай,
Не плач ніколи, люба гірко,
Люби, живи і покохай!


Рецензии
Посвящается моей знакомой...

Джон Бизок   08.12.2010 23:07     Заявить о нарушении