Я спешила, песню пела и к тебе я шла. укр

13.12.08
13:10
«А»: ПІСНЯ

Я спішила. Я співала. Я до тебе йшла.
Милий, любий і коханий, я твоя була.
Ми зустрілися уранці, нас вела любов,
Закружляли ми у танці, щоб зустрітись знов.

Ти мене був радий бачить, як пташки весну,
Зустріч ця багато значить – щастя на кону.
Нам з тобою добре разом говорить-мовчать,
Про любов мовчання наше хоче розказать.

Люди хай про нас не знають, їм для чого це?
Життя своє вони мають і своє лице.
Усім людям не догодиш, для чого годить?
Просто життю радіть треба і просто любить.


Рецензии