Така у на кра на... такая вот страна

Така у нас країна,
Такая вот страна.
Поділена невільно,
Да, да разделена.
На тих хто край кохає
И тех кто здесь живёт.
На тих хто гімн співає
И тех. кто не поет.
На тих хто прапор має
И тех. кто его рвёт.
Тих що про голод знає,
Тех кто не признаёт.
У кого дід і прадід
И тех что привезли.
На тих що кажуть правду
И тех. кто “москали”
Повага до героїв
Мы не хотим их знать.
Росія геморойна,
Россия наша мать.
Ми маєм нашу церкву,
Нет наша будет вам.
Для того щоб не вмерла..
Поможем здесь братам.
Давайте ввійдем в НАТО,
Нам НАТО ни к чему.
В ЄС хотять багато
Нет, нет назад в тюрму.
Так там вже був мій батько,
Мой охранял его,
Так було ж там “не сладко”
Хватало нам всего.
В нас є козацька слава,
У нас КПСС,
Під Крутами розправа,
Служили вы в СС.
У нас державна мова
А нужен нам язык.
Не треба нам ваш Вова,
Нам нужен Витя зэк.
І ще таких з півсотні,
Да разногласий сто.
Ми через них “в болоті”
А нам так всё равно.
От “москалі” закляті
Мы всех вас в кандалы.
Нас більше, ми завзяті.
Вы быдло и хохлы.
Так от подумай брате,
Братишка, мы сильней
Лишати рідну хату?
Едь за бугор скорей.
Чи якось згортуватись?
Фашизм ваш не пройдёт.
Приборкати цих клятих,
Мы газ отключим-вот!
Ми незалежні люди
Наш Путин царь и бог.
Свобода завжди буде!
Свободу мы в острог.
Так буде в нас держава?
Не будет, не дадим
Може вас вдавить жаба?
Лягушку мы съедим!
Ну що ж хай бог розсудить,
Согласны в этот раз.
До нас прихильним буде,
В ад тоже нужен газ.


Рецензии