Шукайте душу

Людині спробуй заглянути в душу…
Та, що відкрита - хвора вже давно,
Спокій закритих – мертво незворушний
А серединка - як п’янке вино…
Солодке, добре, пити його легко…
А от похмілля - дуже вже важке
Шукайте душу! Люблячу і чесну,
Яка, можливо, десь іще живе


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.