Пiрамiдка-веселка - для малят

У куточку - пірамідка!
Різнобарвна диво-квітка!
Сім кілець, сім барв на ній.
Пригадати всі зумій.

ЧЕРВОНИЙ, друже, – помідор,
ЖОВТОГАРЯЧИЙ – морква,
Ще ЖОВТИЙ – сонях.
Огірок?
ЗЕЛЕНИЙ буде! Ось як!

БЛАКИТНИЙ – неба височінь,
СИНЕНЬКИЙ – це волошка.
У ФІОЛЕТОВІЙ ночі
Цвіте фіалка. Отже...

У куточку - пірамідка!
Різнобарвна диво-квітка!
Сім кілець, сім барв на ній.
Пригадати всі зумій.


Рецензии