Доки ти мене ждеш

Не хвилююся: "Де ж?.."
На душі моїй світло,
Доки ти мене ждеш,
Зустрічаєш привітно.

Губ гарячих жага,
Лона струм нетерплячий
Не спішить остигать,
Лише солодко плаче.

Розпанахано стрим -
Серце трепетно б'ється.
Захмелілий інтим
Ще хмільнішим здається.

І все капосне - пріч!
У гортанному схлипі
Припадаю до пліч
В ілюзорному кліпі...


Рецензии