снiг

 


Нас засипле, нас засипле,
Замете нас білим, білим.
Так, він мокрий, так, він липне,
Бо це ми його зігріли.

Бо це ми його чекали,
Бо це ми його хотіли.
Нас засипле, нас засипле
Попід вінця білим, білим.

Ми залишимось в будинку
І останню ніч розділим.
Нас засипле, нас засипле
Білим, білим, білим, білим.









2004


Рецензии