Не вона укр

Не її вуста цілує янгол з неба,
Не вона блука в чужому сні,
Не для неї образ той веселий,
Не вона всміхається в вікні.
Ні, не їй співають серенади,
Не для неї вранішня зоря,
Не вона ота щаслива мати,
Не вона богиня пресвята.
Не для неї хлопці пишуть вірші,
І не їй всміхаються лани.
Не вона корила серця тисяч,
Не для неї квіти запашні.
На її столі нема троянди,
І парфумів дорогих нема,
Чужий для неї образ Есмеральди,
Джультти ж образ вже давно пропав.
Ні, це не вона кохання ніжне
У серці кришталевому плека.
Це не вона ридає цілий тиждень,
Гадаючи: чи любить, чи кохав?

Для неї це вже пройдені етапи,
Вона не хоче всього цього знать,
Вона живе й часу свого не квапить,
І кожен день готова цінувать.
Її життя - постійні нові люди.
А суть її - допомогать любить.
Любить життя, любити його всюди,
Навіть коли ти вже втомився жить.
Свою любов вона дарує бідним,
безбатечків навчає цінувать
Все те, чого на світі білім
Їм надається бачить і пізнать.

Нехай вона на світі одинока.
Нехай в чужому сні блукає не вона,
Та в неї на меті поставити на ноги,
Всіх тих, хто залишився в цьому світі сам.
Нехай не їй співають серенади.
Та в неї є кохання, що святе.
Найвищий дар, що є - кохати!
Кохати те, що в тебе справді є.
Для неї посмішки дитячі
Дорожчі від усіх скарбів,
І поміч людям, що для інших тяжість
Для неї найсильніше з почуттів.

І не її вуста цілує янгол з неба,
І не вона блука в чужому сні.
Їй всього цього зайвого не треба,
Бо її щастя вже в її руці.

18.12.2009


Рецензии