Мiй

Шалено, пристрасно минула ніч
І я заснула у твоїх обіймах.
Наші з тобою миті віч-на-віч
Мали фінал, як у любовних фільмах.
Тепло твоє мою зігріло душу,
З жагою я вдихаю подих твій,
Бодай на трішки я заснути мушу…
Ти поряд. Ти зі мною. Знаю: мій.
Я хочу прокидатися щоразу
В твоїх обіймах, від твоїх цілунків.
Наповнена твоїм теплом, коханням,
Твоїм бажанням, мов солодким трунком.
04.12.2010 р.


Рецензии