I welcome winter

I welcome winter in my heart,
I welcome cold inside my soul!
But it’s the end, it’s not the start.
And that is very hard to know.

I welcome snowstorm in my head,
And bitter, icy, winter wind.
I am sleeping tightly in my bed.
Forgive me, darling, I have sinned!

I welcome long forgotten days,
When I was young and free from you
And looking back I feel amazed,
And mortified-my love is through...

I welcome winter in my heart,
I welcome snow in my eyes.
We broke up, we came apart.
My soul’s free, but yours still cries


Рецензии
expressive, emotional
nice

Беляева Дина   05.12.2010 19:52     Заявить о нарушении
Thank you very much!

Энрайт   06.12.2010 07:26   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.