хай почекають

Я назбирав віршів за цілий вечір,
Що стане їх до ранку на всю ніч,
Та компліментів зготував сердечних,
Освідчення мов перше віч-на-віч.

А ти вже спала, і торкали скроні
Відверті подихи блакитних снів,-
Стояла ніч у нас на перепоні,
І я ту тишу рушити не смів.

Із неба молоко терпке лилося,
Схилився місяць зірку цілувать,
І довго... дуже довго довелося
Моїм поезіям чекать.






2007


Рецензии
Дуже гарно

З повагою.

Богдана Синюк   24.12.2011 01:16     Заявить о нарушении
Дякую, дякую

Владимир Веснинский   25.12.2011 21:04   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.