РА

...................................................Читаючи Велесову Книгу

Бог-РАнок  -  це початок дії,

Коли навколо все РАдіє,

Коли душею линеш в РАй

Молитися за рідний кРАй.

РАхманний край, РАхманні землі,

РАхманний шлях, і річка РА -

Онуки Велеса і Лади,

Творці кРАси, творці добра...

Ми всі нащадки славних предків -

РАхманних велетів сини...

Вони вершили Божу волю,

З Творцем Всевишнім - співтворці.

Вела  їх  огненная віРА -

пРАвдива Перунова РАть,

Їх душі дивляться із Неба,

На пРАщурів своїх зорять...

2008


Рецензии