я не люблю

хтось любить квіти не живі,
А я іх не люблю!
хтось любить тишу навкруги.
Я в музиці живу.

я не люблю обличча хмурі!
Я не люблю журбу!
Я не люблю образи друзів!
Я радість ім несу.

Брехню на дух я не терплю!
Я не люблю війну!
Я мамау ніжно обійму
Ій в очі зазирну.

Я не люблю сердця жорстокі
І лицемірство зле.
І не рахуй останні крохи,
Віддай усе ,що є!


Рецензии
Светлана, конкурс эротической поэзии приглашает вас принять участие в нашем литературном мероприятии...

Конкурс Эротической Поэзии Эрато   02.02.2011 13:33     Заявить о нарушении