Як кошка

Прыцiснуцца, як кошка,
спяваць "мур-мур",
глядзець ласкавым позiркам
проста у' вочы,
але думаць пра сваё.

Дазваляць сябе кахаць,
дарыць iншым
сваю у'смешку,
але заставацца адзiнокай -
назау'сёды.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.