Моя Батькiвщина!

МОЯ  БАТЬКІВЩИНА!

Моя Батьківщина – то мама і тато.
Моя Батьківщина – то батьківська хата,
Де я народилась, в любові зростала,
Уперше кохання душею пізнала.

Моя Батьківщина – це рідна оселя,
Де линуть хвилини сумні і веселі,
Де діти мої народились, живуть,
Де любі онуки мої вже ростуть…

Моя Батьківщина – це вірнії друзі
І спів солов’я у зеленому лузі,
Старого Дніпра крутоверхії схили
І предків моїх незабуті могили.

Я хочу -не знаю багато чи мало-
Щоб горя моя Батьківщина не знала;
І буду, для того, щоб в радості жити,
Мою Батьківщину від зла боронити.

Нехай нас минає лихая година!
Усі добрі люди – моя Батьківщина.
Моя Батьківщина це совість моя.
Моя Батьківщина – ПЛАНЕТА ЗЕМЛЯ!    
                01.12.2000р.


Рецензии
Те же русские слова, но на украинском более распевно звучат песни, я знаю. У Вас всё творчество песенное, очень складные, продуманные стихи!
Рад знакомству!!!

Саша

Александр Преснов   16.01.2011 02:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.