Першим снiгом

Першим снiгом до мене звертаєшся,
першим шаром твердої води.
Першим кроком по снiгу. Не каюся,
бо не знаю, чи варто iти.

Бо не знаю, куди повернутися -
скрiзь лиш радiсть, а хочеться снiв
в повнiй тишi i ковдрою вкутатись,
зосередитись на тому, що хтiв.

Ти збиваєш думки мої хмарою
бiлих мух, що лiтають в вiкнi.
Чи будемо чудовою парою?
Чи втримаємо стiльки брехнi?

Першим снiгом до мене гукаєш ти.
Я стою i лиш тихо дивлюсь.
Ви нiчого, нiчого не знаєте!
Я вiд цього з сльозами смiюсь.

1.12.10


Рецензии