Iнколи менi не вистачаe чесностi, думки

Інколи мені не вистачає чесності.
Інколи хочу писати краще.
А інколи хочу більше взаємності
Зі своїм читачем і читачкою.

Чогось мені точно бракує в творчості
Хоча на музу то є гріх скаржитись
Я й не скаржусь, скоріше просто
Хочеться більше робити Справжнього.

Справжнього, бо воно є душі втіленням.
Справжнього, що є стрілою влучною,
Бистрою, ніжністю зорь світлою,
Що у світ летить рядками зручними.

Інколи хочеться більше чесності
Інколи - трішки писати краще.
Хай більше крові пропускає серце
Хай з кров"ю душа більше важить.


Рецензии