лишь чуть чуть. тiльки на трохи

чуть чуть обидно может,
автобус пропустить,
вдруг осознать, что шанс утерян,
а нужно дальше жить.

обидно потерять вещь,
обидно не найти,
почувствовать обидно,
что не на том пути.

когда проходят годы,
а выигрыша нет,
обидно и досадно,
когда пропал обед.

ошибки, нервы, слякоть, все то что раздражает,
все то что нам мешает, и осложняет путь,
непросто с этим грузом, но вновь когда нагрянет,
ты скажешь, - да, обидно, ...но только лишь чуть чуть.



https://soundcloud.com/wxlpfrsoksk2/tlki-na-trokhimp3

можливо трохи прикро,
в автобус запізнити,
відчути, що твій шанс вже згаян,
та треба далі жити.

втрачати прикро речі,
та прикро не знайти,
відчути дуже прикро,
що не на том боці.

коли минають роки,
а виграшу ще ніт,
образно й неприємно,
як втрачено обід.

помилки, нерви, сльота, все те, що так дратує,
все те, що заважає, й ускладнює шляхи,
так важко з вантажем цим, та знову як побачиш,
говориш, - так, це прикро, ...та тільки на трохи.


Рецензии