Кохання над полями...

Кохання над полями
Несеться крізь пітьму.
Та сонце кольорами
Все світить там йому.

Коли стоїш біля віконця,
Вронивши кров’яну сльозу,
Ти розумієш, що без сонця
Доріг додому не знайду.

А я коли гукаю з двері :
«Я дома вже, я тут стою».
То ти летиш сюди одразу
Та ловиш посмішку мою.

Та ми заходимо у хату,
Йдем до того вікна.
І я знаходжу оту краплю,
Ту краплю, що зветься сльоза.

І хата знов стоїть в пітьмі,
Не світить сонце кольорами,
А ти всміхаєшся мені,
Як сонечко всміхалось з нами.

Не треба сліз, які щоденно
Ти тут за мене пролива,
Коли я йду к тобі по полю,
А в небі темна синева.


Рецензии