Коли я тебе кохаю...

Коли я тебе так безмежно кохаю -
За твоє волосся, за ці дивакуваті очі,
Все частіше та частіше відчуваю,
Що минає на самоті життя моє, дні та ночі...

Коли я тебе так безмежно кохаю -
Як цю казкову країну мрій,
Тоді, все частіше одного лиш жадаю -
Забути тебе, забути голос ніжний твій.

Коли я тебе так безмежно кохаю,
Як цей день, нескінченний і ясний.
Твої лодоні в руках своїх тримаю -
А це значить - я навіки вже твій...


Рецензии