Вальс. Жёлтый листопад. укр

«А»:  ПІСНЯ    
   ЖОВТИЙ   ЛИСТОПАД

Жовтий листопад кружля під небом,
Бо дарує сад, - нам листя треба
Ти знайшов мене, і осінь рясно
Розкида вогнем, приходить вчасно.

Вальс танцюєш знов, і я танцюю,
Бо іде любов, вона вирує
У душі моїй, моє світання
Ти приходь до мене знову зрання.

Осінь роздає свої дарунки:
Капельки дощу, як поцілунки.
Я вклюнюся їй. Це буде щиро
Світ узнає нас, зустріне з миром.

В танці закружляв мене коханий,
І відкривсь мені весь світ жаданий.
Я його люблю, люблю взаємно.
Листопаде мій – мій друг таємний.


Рецензии