Я люблю, я люблю тебе. укр

07.10.08
21:40
«А»:  ПІСНЯ
    
Я люблю, я люблю тебе,
Серце зве. Знову серце зве.
Ти прийди. Ти – моя любов.
Шлях знайди ти до мене знов.

У вікно своє подивись:
Тебе жду. Я тобі відкривсь.
На біду, чи на радість. Знай!
Заспівай пісню небокрай.

Не шукай в небі журавля.
Синій птах – я в твоїх руках.
Журавель відлетів давно,
Є про нього кадри із кіно.

Синій птах – щастя я твоє.
Ти візьми. Я у тебе є.
Полетим разом в небеса,
Ми удвох – вічная краса.


Рецензии