***

Дощ зі снігом накрапа,
Я пишу тобі листа.
Гавчик поштаря зустрів,
Покусать його хотів.
Та листи лиш відібрав,
І до мене він помчав.
Він у мене задавака,
Поштаря не любить,страх.
Той лиш приїде неборака
із газетами в руках.
Хитрий Гавчик на чатах.


Рецензии